Με αυτό το genius προϊόν, κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχετε βγάλει σπυράκια
Pixel Formula

Αν και πολύ θα θέλαμε να μην ισχύει, όλες ανεξαιρέτως έχουμε ξυπνήσει ένα πρωί για να αντικρίσουμε με τρόμο στον καθρέφτη ένα σπυράκι που φύτρωσε μαγικά στο πρόσωπό μας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι απίστευτα εκνευριστικό, έχει την τάση να συμβαίνει στις πιο ακατάλληλες περιόδους, αλλά σίγουρα δεν είναι λόγος να μείνουμε κλεισμένες στο σπίτι, αφού αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, θα το καλύψετε εντελώς. Ναι, τόσο αποτελεσματικά που στο τέλος μόνο εσείς θα ξέρετε πως υπάρχει, καθώς δεν θα φαίνεται καθόλου.

Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο concealer, που θα εξουδετερώσει την ερυθρότητα της περιοχής. Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσετε εκείνο που εφαρμόζετε κάτω από τα μάτια σας, αλλά ένα με πράσινη απόχρωση, καθώς αυτό είναι το «αντίθετο» χρώμα του κόκκινου.

Color Corrector, Sephora

Master Camo Pen, Maybelline New York

Naked Skin Color Correcting Fluid, Urban Decay

Dermablend Redness Corrector, Vichy

Ξεκινάτε λοιπόν τοποθετώντας με ταμποναριστές κινήσεις το πράσινο concealer πάνω στο σπυράκι και στην γύρω περιοχή που παρουσιάζει κοκκινίλα. Έπειτα, από πάνω απλώνετε το concealer σας για κάλυψη και ολοκληρώνετε προσθέτοντας μία διάφανη πούδρα, προσέχοντας να μην «κουνήσετε» τα άλλα προϊόντα. Έτοιμες!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα