Η μάσκαρα που θα μας κάνει Manga Girls

wandManga είναι τα ιαπωνικά cartoon (βλ. Sailor Moon, Candt Candy κλπ). Τα  κορίτσια των manga έχουν τεράστια μάτια με ακόμα πιο μεγάλες βλεφαρίδες και αυτά ακριβώς είχαν στο μυαλό τους οι επιστήμονες της L’ Oreal Paris όταν δημιούργησαν τη νέα Mega Volume Miss Manga Mascara. To μυστικό της; Το κωνικό, ευέλικτο βουρτσάκι 360ο που απλώνει τη φόρμουλα mega black σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Πρόκειται για ένα «όπλο» για απίστευτο όγκο τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες αφού λυγίζει και παίρνει το σχήμα που σας βολεύει χάρη στην τεχνολογία flexor.

Όσο για ο προϊόν, για maximun αποτέλεσμα, τα εργαστήρια της L’Oréal Paris τελειοποίησαν μια αποκλειστική φόρμουλα, η οποία σε συνέργεια με το κωνικό βουρτσάκι 360ο χαρίζει στις βλεφαρίδες θεαματικό όγκο. Πρόκειται για μια ultra-ρευστή, πλούσια, mega-black υφή που καλύπτει τις βλεφαρίδες με έντονα μαύρο mega όγκο.

Ο Karim Rahman, makeup artist της L’ Oreal Paris συμβουλεύει: «Κρατήστε το βουρτσάκι οριζόντια στη βάση των βλεφαρίδων και περάστε το από όλες τις βλεφαρίδες κάνοντας απαλές κινήσεις δεξιά και αριστερά για να καλύψετε κάθε τρίχα. Λυγίστε το βουρτσάκι και φτάστε εκεί που δεν θα φτάνατε με καμία άλλη μάσκαρα. Γυρίστε το βουρτσάκι κάθετα και δώστε όγκο και στις κάτω βλεφαρίδες».

model

Το στυλ όμως δεν τελειώνει εδώ. Η Mega Volume Miss Manga Mascara κυκλοφορεί σε μπλε, μοβ, πράσινο και τιρκουάζ χρώμα για ακόμα πιο pop, manga looks. Αναζητήστε τη σήμερα κιόλας στα καταστήματα καλλυντικών και μείνετε συντονισμένες για αποκλειστικα tips και manga news.