Υπάρχει το τέλειο τρικ για να καλύψετε μικρές ατέλειες στο πρόσωπό σας εύκολα κι απλά

Αν είστε μία από τις φίλες αυτής της παρέας, που όταν εμφανίζει μικρά σπυράκια και ατέλειες στο πρόσωπό σας απαιτεί κάλυψη, αλλά χωρίς αυτό να φαίνεται πολύ επιτηδευμένο, συνεχίστε να διαβάζετε. Βρήκαμε το απόλυτο τρικ που θα σας λύσει τα χέρια στην κάλυψη σημαδιών και χρησιμοποιούν κυρίως οι makeup artists. 

Η Isamaya Ffrench μοιράστηκε ένα video της στο Youtube, όπου δείχνει τη μέθοδο που εμπιστεύεται για να καμουφλάρει μικρές ατέλειες με concealer, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό το αποτέλεσμα. Θα εκπλαγείτε πραγματικά με το πόσο εύκολο και γρήγορο είναι. 

Αυτό που κάνει λοιπόν η Isamaya είναι να χρησιμοποιεί ένα μικρό, πυκνό και επίπεδο πινέλο (για παράδειγμα κάποιο που έχετε για να εφαρμόσετε κραγιόν), περνάει σ’ αυτό μια ποσότητα ενός κρεμώδους concealer και σχηματίζει Χ πάνω στα σημάδια που θέλει να καλύψει. Αυτό το τρικ επιτρέπει να φανεί η φυσική επιδερμίδα από μέσα, αλλά καμουφλάρει ταυτόχρονα κάθε διχρωμία της επιδερμίδας. Έπειτα, απλώνει το concealer με τα δάχτυλα της, κάνοντας πάντα απαλές ταμποναριστές κινήσεις και αυτό ήταν!

Πέρα από κάλυψη των σημαδιών, το σούπερ αυτό τρικ προσφέρει μια γενική ομοιομορφία στην επιδερμίδα, εξαφανίζοντας τις όποιες ατέλειες. Μπορείτε μάλιστα να παραλείψετε την εφαρμογή makeup.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα