Θέλετε να αποφύγετε το μουτζούρωμα κάτω από τα μάτια; Έχουμε τον τρόπο!

Eίστε μία απ’ αυτές που έχουν φορέσει σκιά, eyeliner, ή mascara και λίγο μετά έχει μουτζουρωθεί; Ε, λοιπόν, το μουτζούρωμα στα μάτια είναι ένα συχνό φαινόμενο και συμβαίνει σε όλες. Αντί να δεχθείτε τα panda eyes, πάρτε τον έλεγχο του μακιγιάζ και ξεχάστε μια για πάντα το μουτζούρωμα στα μάτια!

Γιατί τρέχει το μακιγιάζ;

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί λόγοι που το μακιγιάζ ματιών τρέχει. Η celebrity makeup artist Judi Gabbay, από την Νέα Υόρκη εξηγεί στο InStyle.com τι μπορεί να το επηρεάζει.

“Ο τύπος επιδερμίδας και ότι ξεχνάτε να φιξάρετε το μακιγιάζ σας. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε mascara με κρεμώδη concealer, το concealer είναι ικανό να διαλύσει την mascara, ειδικά αν δεν έχετε περάσει ένα setting spray.”

Ακόμη και ο καιρός παίζει ρόλο στο μουτζούρωμα, αλλά για να το αποφύγετε ξεχάστε τα κρεμώδη προϊόντα γύρω από την περιοχή των ματιών.

Η ωραιότερη συμβουλή είναι να ξεκινάτε με καθαρό καμβά. Ιδανικά να πλένετε το πρόσωπο σας με καθαριστικό που δεν είναι λιπαρό και οπωσδήποτε να περνάτε ματ σκιές στα βλέφαρα και πάντα (μα πάντα) αδιάβροχη μάσκαρα (ειδικά τώρα το καλοκαίρι).

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα