Το μακιγιάζ της Sephora Collection είναι ό,τι χρειάζεστε για τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και συντονιστείτε στα μοναδικά beach vibes του πρώτου #InStyleSummerFestival με το ωραιότερο shooting στο ηλιοβασίλεμα του DOT Beach Vibes και υπέροχα style & beauty trends με real women power αίσθηση.

Για λίγο ακόμη ή όσο εσείς θελήσετε η αγαπημένη Sephora Greece με τη συλλογή μακιγιάζ της Sephora Collection αναδεικνύει την διαχρονική αξία της λάμψης, αποθεώνοντας το γκλίτερ!

H υπερταλεντάρα του makeup Europe & Middle East Pro Makeup Artist, Maria Simnianaki, εφοδιάζει το κάθε look με ενθουσιασμό πασπαλισμένο με μπόλικο γκλίτερ, δίνοντας το απόλυτο σύνθημα της εποχής, ότι μπορούμε να φοράμε ό,τι θέλουμε, προκειμένου να λάμπει η χαρά μας για τις μικρές στιγμές και τις όποιες εμφανίσεις μας.

Το highlighter απλώνεται παντού κι από την ταλαντούχα skincare expert και μέλος της Sephora dream team, Μαρία Παπαδοπούλου – Λευτάκη.

Κι αν πρέπει να προτείνουμε ένα μόνο προϊόν, που περιέχει χρώμα και λίγο γκλίτερ για λαμπερές εμφανίσεις προτείνουμε να δείτε το Pocket Palette Sun Shadow της Sephora Collection, που είναι ό,τι πιο ωραίο σε παλετάκι σκιών!

Να περνάτε όμορφα και να βάζετε πάντα χαμόγελο ως έξτρα πινελιά σε κάθε makeup look σας!

photos: Ιωάννα Μορφίνου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα