Το hack που έγινε viral για ζυγωματικά σαν της Kate Moss
instagram.com/__katemoss

Τα makeup hacks του TikTok δεν σταματούν ποτέ. Το πιο πρόσφατο hack, είναι εμπνευσμένο από την μία και μοναδική Kate Moss, και πιο συγκεκριμένα, από τα iconic ζυγωματικά της.

Η makeup artist Ali Martin, δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού της στο TikTok, δείχνοντας πως να μιμηθείτε τα ζυγωματικά της Kate, μ’ έναν πολύ απλό τρόπο. Στο βίντεο αυτό, βλέπουμε την Ali να τοποθετεί το bronzer της χαμηλά, ακριβώς εκεί που τα ζυγωματικά έχουν μία φυσική εσοχή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της, το αναμειγνύει με ανοδικές κινήσεις.

“Αποκτήστε τα sculpted ζυγωματικά της Kate Moss έτσι”, έγραψε η Martin στο TikTok. Και πρόσθεσε: “Πιέστε το bronzer σε αυτά τα σημεία του προσώπου για να εντείνετε το sculpted look”. Αυτά τα σημεία – τα λακκάκια των ζυγωματικών, ακριβώς δίπλα στις γραμμές του χαμόγελου – είναι λίγο χαμηλότερα από ό,τι ίσως έχετε συνηθίσει να κάνετε contouring, αλλά δίνουν ένα πραγματικά σμιλευμένο αποτέλεσμα.

Συνεπώς, δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι οι TikTokers ήταν πρόθυμοι να δοκιμάσουν αυτή την τεχνική. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους.

Αν δεν έχετε ζυγωματικά επιπέδου Kate Moss, δοκιμάστε να δαγκώσετε ελαφρά το εσωτερικό των ζυγωματικών σας, καθώς εφαρμόζετε το bronzer της επιλογής σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την περιοχή που πρέπει να κάνετε contour!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα