Τέλος στο καθημερινό μακιγιάζ – Αποκτήστε τέλεια φρύδια με το Nanoblading
nanoblading για τέλεια φρύδια
Credit: @taylor_hill / Instagram

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το Nanoblading, την τεχνική για τέλεια φρύδια.

Αν έχετε τέλεια, συμμετρικά φρύδια εκ γενετής, τότε είστε από τις σπάνιες τυχερές. Οι περισσότερες προσπαθούμε με σκιές, μολύβια και διάφορα άλλα σύνεργα του μακιγιάζ να τους δώσουμε αρμονικό σχήμα. Μήπως όμως πλέον η διαδικασία αυτή σας κουράζει ή δεν τα καταφέρνετε τόσο καλά όσον αφορά το αποτέλεσμα; Γι’ αυτό υπάρχουν τα τατουάζ φρυδιών! Επιλέγοντας αυτήν τη μέθοδο, απαλλάσσεστε από την καθημερινή ρουτίνα εφαρμογής μακιγιάζ. Πριν κλείσετε ραντεβού με την τεχνίτρια, δείτε τα πλεονεκτήματα του Nanoblading.

Nanoblading: Πώς λειτουργεί

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Το Nanoblading είναι μια διαδικασία τατουάζ η οποία δημιουργεί σούπερ λεπτές γραμμές που μοιάζουν με τις φυσικές τρίχες των φρυδιών σας. Αυτό που διαχωρίζει το Νanoblading από τις υπόλοιπες τεχνικές είναι το εργαλείο το οποίο δημιουργεί τις γραμμές που μοιάζουν με τρίχες. Αντί να έχει διάφορες βελόνες που τρυπούν το δέρμα, το Νanoblading χρησιμοποιεί μόνο μία, με αποτέλεσμα μία εντελώς φυσική όψη.

Τα πλεονεκτήματα του Nanoblading

Όπως είπαμε, το Nanoblading δημιουργεί το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Επειδή χρησιμοποιείται μόνο μία βελόνα, το Nanoblading επιτρέπει στον καλλιτέχνη μεγαλύτερη ελευθερία στη δημιουργία σχημάτων φρυδιών με μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Και το καλύτερο είναι ότι θα σας γλιτώνει χρόνο στο καθημερινό σας μακιγιάζ. Επιπλέον, λόγω της ακρίβειας στο σχεδιασμό, το Nanoblading, είναι ιδανικό για τη διόρθωση και/ή την κάλυψη άλλων τατουάζ φρυδιών.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από το ραντεβού

Όπως και με πολλές θεραπείες και διαδικασίες τατουάζ, πρέπει να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο, τον ιδρώτα, την καφεΐνη και το αλκοόλ πριν από το ραντεβού σας. Επίσης, πρέπει να έχετε καθαρίσει την περιοχή με το συνηθισμένο καθαριστικό σας και να αποφύγετε την εφαρμογή προϊόντων περιποίησης του δέρματος ή μακιγιάζ. Ο ειδικός θα πρέπει να επαναλάβει την απολύμανση του δέρματος με οινόπνευμα ή μία άλλη κατάλληλη αντιμικροβιακή σύνθεση που θα μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης.

Τι άλλο;

Η διαδικασία του Nanoblading διαρκεί μερικές ώρες. Η πρώτη ώρα ανήκει στον σχεδιασμό των φρυδιών βασισμένο στη δομή του προσώπου σας. Στη συνέχεια, ο ειδικός επιλέγει ένα χρώμα χρωστικής που συμπληρώνει τον τόνο της επιδερμίδας και των μαλλιών. Έπειτα σειρά έχει η εφαρμογή μιας αναισθητικής κρέμας και η διαδικασία ξεκινάει. Στο τέλος, ο ειδικός θα σας δώσει οδηγίες για τη φροντίδα μετά και τη βέλτιστη αποθεραπεία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα