Σας έχουμε τους 5 τρόπους για να φορέσετε κίτρινη σκιά αυτή την άνοιξη
Photo by Antonino Visalli

Η κίτρινη σκιά είναι, αναμφίβολα, μία από τις πιο παρεξηγημένες αποχρώσεις, η οποία θεωρείται και από τις πιο δύσκολες να ενταχθεί σ΄ ένα καθημερινό μακιγιάζ.

Μία από τις πιο κοινές παρανοήσεις, σχετικά με το κίτρινο, είναι ότι είναι δύσκολο να φορεθεί, καθώς δεν υπάρχει σαν χρώμα στην επιδερμίδα μας. Στην πραγματικότητα το κίτρινο, υπάρχει σε πολλούς υποτόνους επιδερμίδων, είναι απίστευτα ευπροσάρμοστο και ταιριάζει σε όλους. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, η φωτεινή αυτή απόχρωση έχει γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς και υπόσχεται να δώσει στο βλέμμα κάτι από το φως του ήλιου. Ένα από τα θετικά της απόχρωσης αυτής, είναι πως είναι κολακευτική για όλα τα χρώματα ματιών. Αυτό που θα πρέπει όμως να προσέξει κανείς εφαρμόζοντάς την, είναι η τεχνική που θα ακολουθήσει, αλλά και η απόχρωση του κίτρινου που θα επιλέξει.

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε λοιπόν, είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για εσάς, προκειμένου η σκιά να κολακεύει – εκτός από τα μάτια – και τον τόνο της επιδερμίδας σας.

  • Εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, δοκιμάστε ένα ελαφρύ κίτρινο παστέλ για την πιο δροσερή εκδοχή του.
  • Αν έχετε olive υποτόνους, οι χρυσοκίτρινες αποχρώσεις θα ζωντανέψουν ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα σας.
  • Για medium και πιο σταρένιες επιδερμίδες κάθε τόνος του κίτρινου, θα δώσει το pop of color που ζητάει η εποχή και θα σας ταιριάζει απόλυτα.

Εμπνευστείτε λοιπόν από τους 5 τρόπους που βάζουν την κίτρινη σκιά στο καθημερινό σας μακιγιάζ άφοβα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J (@j_luvsmakeup)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα