Σας έχουμε τη Νο1 συμβουλή των brow experts για τέλεια φρύδια

Ξέρετε ήδη ότι το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα και να μεταμορφώσει την όψη ενός προσώπου. Kαι σίγουρα έχετε παρατηρήσει πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα φρύδια σε αυτό. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που τα φρύδια θεωρούνται η κορνίζα του προσώπου, αφού μπορούν να αλλάξουν εντελώς το κάθε αποτέλεσμα και οι ειδικοί έχουν τη σωστότερη συμβουλή που θα αναβαθμίσει τα φρύδια σας.

Οι κορυφαίοι του είδους υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν ποιο είναι το ιδανικό σχήμα φρυδιών για το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά τους, κάτι που τις οδηγεί στο να τα σχηματίζουν μερικές φορές πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά τα φρύδια. Αυτό όμως, το λάθος δημιουργεί μια μόνιμη έκφραση έκπληξης στο πρόσωπο. Κι εξηγούν πώς αν είναι πολύ σηκωμένες οι άκρες των φρυδιών, κάνει την όποια γυναίκα το επιλέγει να δείχνει θυμωμένη, ενώ αν είναι πολύ χαμηλά την κάνει να δείχνει αυτόματα στεναχωρημένη.

Η αλήθεια όμως είναι πως υπάρχει ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών για το δικό σας πρόσωπο. Στην πραγματικότητα, για να βρείτε το ιδανικό σας σχήμα, η αρχή του φρυδιού σας πρέπει να ξεκινάει ακριβώς πάνω από τη μέση του κάθε σας ρουθουνιού και να τελειώνει εκεί που θα τελείωνε μια νοητή ευθεία γραμμή από το κάθε σας ρουθούνι έως την εξωτερική γωνία του ματιού. Όσον αφορά την καμπύλη του φρυδιού, συνήθως είναι ακριβώς πάνω από τη μέση της κόρης του ματιού. Αυτά είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να δώσετε προσοχή.

Αν όμως θέλετε να γεμίσετε και να δώσετε διάσταση στα φρύδια σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις πούδρας φρυδιών. Χρησιμοποιήστε την πιο σκούρα απόχρωση από την καμπύλη έως το τέλος του φρυδιού και την πιο ανοιχτόχρωμη στο υπόλοιπο φρύδι. Μη ξεχνάτε να βάφετε πάντα τα φρύδια σας με τη φορά των τριχών και να κάνετε blending στο τέλος το προϊόν για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα