Πώς θα κάνετε πιο σαρκώδη τα χείλη σας με κόκκινο κραγιόν: Ο τρόπος ίσως δεν είναι αυτός που φαντάζεστε
πώς θα κάνετε που ζουμερά τα χείλη με κόκκινο κραγιόν
Credits: @gabriela_apalewicz / Instagram

Αυτή είναι η διαδικασία βήμα προς βήμα για να απλώσετε το κόκκινο κραγιόν σας ώστε να έχει διάρκεια και να μοιάζουν τα χείλη σας πιο σαρκώδη.

Τα κόκκινα χείλη που ποτέ δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Οι ατελείωτες αποχρώσεις και τα φινιρίσματα να επιλέγετε σας επιτρέπουν τους πειραματισμούς. Είτε επιλέξετε ένα γυαλιστερό κόκκινο κραγιόν είτε κάτι σκούρο και ματ, το πιο σημαντικό είναι να διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα κόκκινα χείλη χαρίζουν ένα boost στην αυτοπεποίθηση, οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να ξεθωριάσει ή να μουτζουρωθεί. Παρακάτω, δείτε τη διαδικασία βήμα προς βήμα για να απλώσετε στην εντέλεια το κόκκινο κραγιόν σας.

Η προετοιμασία

Είναι ελάχιστη και όχι τόσο περίπλοκη όσο ίσως νομίζετε. Απολεπίστε τα και σκουπίστε τα απαλά με ταμποναριστές κινήσεις. Μη χρησιμοποιήσετε κανένα ενυδατικό προϊόν, έτσι θα διασφαλίσετε μια ομοιόμορφη και σταθερή εφαρμογή που δεν ξεθωριάζει εύκολα. Μετά την απολέπιση, βάλτε λίγο κραγιόν στο κέντρο των χειλιών. Στη συνέχεια πιέστε τα ώστε να απλωθεί το χρώμα. Έπειτα μία διάφανη πούδρα θα προσφέρει σταθεροποίηση στην πρώτη στρώση του κραγιόν.

Το περίγραμμα

Στη συνέχεια κάντε το περίγραμμα με ένα μολύβι παρόμοιου τόνου για να δημιουργήσετε το επιθυμητό σχήμα και να διορθώσετε τυχόν ασυμμετρίες. Για να μοιάζουν πιο σαρκώδη, βγάλτε το μολύβι λίγα χιλιοστά έξω από το περίγραμμα. Προσοχή όμως στις υπερβολές. Έπειτα «γεμίστε» το με το ίδιο μολύβι. Αυτό θα είναι και το βασικό χρώμα πριν από το κραγιόν.

Βοnus tip: Δεν έχετε ένα μολύβι χειλιών σε κόκκινο χρώμα; Κανένα πρόβλημα. Ένα μολύβι χειλιών σε γήινη απόχρωση μπορεί επίσης να λειτουργήσει. Απλώς αν είναι ελαφρώς πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας, θα πρέπει να το καλύψετε με το κραγιόν για ένα κλασικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς διχρωμίες.

Η εφαρμογή του κραγιόν

Ξεκινήστε από το κέντρο των χειλιών πρώτα, και στη συνέχεια, περάστε το στις εξωτερικές γωνίες για να διασφαλίσετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Μετά την εφαρμογή του κραγιόν, κάντε ξανά το περίγραμμα με το μολύβι για να τονίσετε τον καθορισμό του. Αυτό το βήμα είναι κρίσιμο, καθώς «κλειδώνει» το χρώμα και διασφαλίζει τη μεγαλύτερη διάρκειά του. Και εφόσον τα χείλη είναι το επίκεντρο του look, το σχήμα τους πρέπει να είναι αψεγάδιαστο.

Το φινίρισμα

Μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής του κραγιόν και του μολυβιού, λίγο κονσίλερ θα σβήσει τυχόν ατέλειες που είναι εκτός περιγράμματος. Αυτό ήταν!

Όσο για το υπόλοιπο μακιγιάζ σας, βάλτε ελάχιστο foundation, ρουζ, μολύβι ή σκιά για τα φρύδια και πολλές στρώσεις μάσκαρα. Όσο πιο φυσικό το look, τόσο πιο εντυπωσιακά θα είναι τα χείλη σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα