Μind & Style Camp: H official makeup trainer της L’Oréal Paris έχει μία ωραία συμβουλή

Πάντα θα υπάρχουν πολλά κι ωραία makeup tips που εφαρμόζονται παγκοσμίως από τους πιο ταλαντούχους makeup artists και εξυπηρετούν στο φουλ την ανάγκη για ανάδειξη μιας τέλειας επιδερμίδας ως βάση για ένα λαμπερό μακιγιάζ. Ωστόσο, είναι κι αυτή η μία μικρή, αλλά απαραίτητη συμβουλή που κάνει τη διαφορά σ΄ όλο το look.

H Δήμητρα Καραβαγγέλη, official makeup trainer της L’Oréal Paris και πολύ ταλαντούχα makeup artist ταξίδεψε μαζί μας στο υπέροχο Οίτυλο και απόλαυσε εξίσου τη φιλοξενία στο εκπληκτικό ξενοδοχείο “Πέτρα & Φως”, αλλά και την εμπειρία του πρώτου Mind & Style Camp.

“Aυτή την εποχή ας δώσουμε ένταση τόσο στα μάτια, όσο και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου θέλουμε να τονίσουμε. Επανερχόμαστε σε μια κανονικότητα κι έτσι οφείλουμε να αναδείξουμε δυναμική κι αυτοπεποίθηση. Χρησιμοποιούμε κάποια στοιχεία pop που δίνουν ένα twist στο look και κάνουν το μακιγιάζ αξεσουάρ, φορέσιμο και πολύ personalized”, λέει κατά τη διάρκεια του backstage των φωτογραφήσεων.

Κρατήστε και την πρόβλεψή της: “Το καλοκαίρι θα δούμε πολύ χρώμα διάχυτο γύρω από τα μάτια, το οποίο θα φορεθεί εξίσου πολύ και στα χείλη.”

Mείνετε συντονισμένη κι ακολουθεί πλούσιο περιεχόμενο μαζί με το νέο μας τεύχος, που κυκλοφορεί 22/5 στα περίπτερα, μαζί με τη Real News.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα