Μια νέα ιαπωνική τεχνική για ρουζ υπόσχεται απίθανα ζυγωματικά!
Credit:Untamed Petals/Instagram

Καθετί που αφορά το ρουζ και τις τεχνικές γύρω απ’ αυτό γίνεται αναπόφευκτα viral στο TikTok. Το πιο πρόσφατο trend αφορά μια ιαπωνική τεχνική που υπόσχεται τα πιο απίθανα και τέλεια σχηματισμένα ζυγωματικά.  

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη τεχνική ξεχωριστή είναι το γεγονός πώς χρησιμοποιεί ένα ασυνήθιστο τρόπο τοποθέτησης του ρουζ στο πρόσωπο. Το ρουζ τοποθετείται σε αφθονία κάτω από τα μάτια, στο πάνω μέρος των ζυγωματικών και στο μεσαίο τμήμα ή αλλιώς γέφυρα της μύτης.

Ακολουθήστε ένα προς ένα τα βήματα παρακάτω για να πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα

Βήμα 1

Ξεκινήστε προετοιμάζοντας το δέρμα και απλώνοντας το foundation. Για να αναδημιουργήσετε σωστά αυτή ιαπωνική makeup τεχνική αντιμετωπίστε πρώτα την ερυθρότητα σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπό σας, διατηρώντας παράλληλα σε χαμηλά επίπεδα την εφαρμογή foundation και concealer.

Βήμα 2

Η επιλογή του σωστού πινέλου για ρουζ είναι πολύ σημαντική. Ένα μικρό fluffy πινέλο είναι ιδανικό καθώς διασφαλίζει το να μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν του ρουζ μόνο στο σημείο που θέλετε να το τοποθετήσετε.

Βήμα 3

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το ρουζ στο πάνω μέρος των ζυγωματικών και προχωρήστε στο κέντρο του προσώπου, κρατώντας την τοποθέτηση ψηλά και κάτω από τα μάτια. Το κλειδί είναι να εφαρμόσετε ελαφρά και να χτίσετε το χρώμα σταδιακά για ένα αιθέριο φινίρισμα που μοιάζει με φυσικό. Et voilà!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα