Μια διαφορετική χρήση του makeup sponge που πρέπει να δοκιμάσετε

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, γνωρίζετε ήδη πόσο εύκολα μπορεί να “σπάσει” το μακιγιάζ μέσα στη μέρα και να κάνει πιο έντονους τους πόρους. Είναι κάτι που μας απασχολεί κι εμάς, έτσι ανακαλύψαμε ένα τέλειο hack για την πιο λεία βάση, που έχει μοιραστεί ο ταλαντούχος makeup artist Wayne Goss.

Θα χρειαστείτε τα εξής, ένα χαρτομάντιλο και ένα νωπό σφουγγαράκι μακιγιάζ. Τυλίγετε το χαρτομάντηλο σφιχτά γύρω από το σφουγγαράκι και με ταμποναριστές κινήσεις κάνετε ένα πέρασμα όπου υπάρχει λιπαρότητα.

Η συγκεκριμένη τεχνική έχει γίνει viral και στο TikTok, με πολλές beauty influencers να δηλώνουν θαυμάστριες. Αυτό το hack αφαιρεί τη λιπαρότητα χωρίς να χαλάει την βάση σας. Μάλιστα είναι πολύ καλύτερη λύση από μια πούδρα, που πολλές φορές έχει “cakey” αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το original video του makeup artist, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνική μετά το μακιγιάζ, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.  

Δείτε δύο βίντεο που η τεχνική αυτή έχει δοκιμαστεί.

@heyitbeemma

#stitch with @lil_xxtra I’m shocked I’ve never heard about this technique wowowoow #makeuphack #lifehack #waynegoss #makeuptutorial

♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

Δείτε κι αυτό το hack για τη λιπαρότητα:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα