Μακιγιάζ στα αυτιά: Tι έχουμε εδώ;
photo by instagram/maccosmetics

Αυτή η νέα εικαστική παρέμβαση κυκλοφόρησε στην πασαρέλα της Collina Strada. H makeup artist που εμπνεύστηκε το θέμα ακούει στο όνομα Allie Smith κι είχε κατά νου ένα νεραϊδένιο look.

Χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα και πληθώρα διαφορετικών υφών πέτυχε ένα μακιγιάζ που όχι μόνο ταίριαξε στο show που είχε κληθεί να φέρει εις πέρας, αλλά παράλληλα σκόρπισε μια ζωηρή και χαρούμενη ενέργεια. 

Για τη διαδικασία: Τοποθέτησε glitter και σκιές ματιών χωρίς καμία τεχνική και κάπως ελεύθερα, σε μπλε, πορτοκαλί, πράσινες και χρυσές αποχρώσεις στα αυτιά, αλλά και τα δάχτυλα των μοντέλων. Το αποτέλεσμα ήταν μαγικό κι έδειχνε σαν πολύχρωμη νεραϊδόσκονη. Η Allie εφάρμοσε τόση ποσότητα σε χρώμα μέχρι να είναι ικανοποιημένη με την έντασή του, αλλά στην υπόλοιπη επιδερμίδα διατήρησε μια διαφάνεια, χρησιμοποιώντας μόνο concealer, μεικαπ κι ένα σπρέι προσώπου.

Κάτι αντίστοιχο με το μακιγιάζ στα αυτιά είχε γίνει στο Opening Ceremony Fall show του 2016, αλλά και στην Proenza Schouler, στο ανοιξιάτικο show του 2017. 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα