Φοράτε γυαλιά; Οι παρακάτω συμβουλές μακιγιάζ θα ανατρέψουν όλα όσα πιστεύατε ως τώρα
μακιγιάζ για γυαλιά
Credit: @danielmartin / Instagram

Νιώθετε ότι τα γυαλιά σας δε σας επιτρέπουν να τονίσετε τα μάτια σας; Τα παρακάτω tips μακιγιάζ θα σας αλλάξουν γνώμη.

Φοράτε γυαλιά καθημερινά, και δεν ξέρετε πώς να τονίσετε το βλέμμα σας; Δείτε το παράδειγμα της Ali Wong, η οποία έχει απίθανο στιλ, αξιοποιώντας το χαρακτηριστικό αυτό. Γιατί λοιπόν να μην χαρίσετε ένταση στα μάτια σας και να παίξετε με σκιές, πλούσιες βλεφαρίδες και προϊόντα μακιγιάζ για τα φρύδια; Οι παρακάτω συμβουλές θα ανατρέψουν όλα όσα πιστεύατε.

Tip #1: Primer & concealer γύρω από τα μάτια

Εδώ έχει σημασία η σύνθεσή τους. Αποφύγετε τις πολύ ενυδατικές συνθέσεις καθώς και όσες περιέχουν σιλικόνη. Διαφορετικά το αποτέλεσμα θα αλλοιωθεί εκεί όπου ακουμπάνε τα γυαλιά, δημιουργώντας ανομοιομορφίες. Μετά την εφαρμογή λοιπόν του προϊόντος, βάλτε μία mineral πούδρα που σταθεροποιεί το αποτέλεσμα.

Τip #2: Δίνετε μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες

Ένα ψαλίδι βλεφαρίδων θα τους δώσει τεράστια καμπύλη ενώ μία μάσκαρα που προσφέρει όγκο και μήκος θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα. Αν βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες, επιλέξτε εκείνες που μοιάζουν φυσικές.

Tip #3: Παίξτε με τις σκιές

Προτιμήστε τα απλά, διακριτικά look αποφεύγοντας τα πολύ έντονα ή smokey eyes. Κάντε μια λεπτή γραμμή με σκούρο eyeliner στην πάνω γραμμή των βλεφαρίδων. Έπειτα βάλτε μια ματ γήινη σκιά στο κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια, απλώστε μία πιο σκούρα στην καμπύλη του κινητού βλέφαρου. Αυτή θα προσθέσει βάθος και διάσταση στο βλέμμα.

Τip #4: Τονίζετε τα φρύδια σας

Μην ξεχνάτε τη διαμόρφωση των φρυδιών, που είναι πολύ σημαντική γιατί συμπληρώνει την ένταση του βλέμματος. Τα φροντισμένα τόξα είναι το ‘κλειδί’ για ένα φυσικό, υπέροχο και effortless μακιγιάζ για σας που φοράτε γυαλιά.

Tip #5: Πούδρα στη ζώνη Τ

Τέλος, η πούδρα στη ζώνη T είναι απαραίτητη γιατί εμποδίζει τη μεταφορά του μέικαπ στα γυαλιά σας. Αν έχετε λιπαρό ή μεικτό τύπο, επιλέξτε μία φόρμουλα χωρίς έλαια που προσφέρει ματ τελείωμα με διάφανη κάλυψη, χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα