Ετσι θα έχετε τα πιο τέλεια και γεμάτα φρύδια

Η μόδα των λεπτών φρυδιών έχει περάσει προ πολλού και τα έντονα φρύδια είναι πιο on trend από ποτέ. Αν όμως δεν έχετε παχιά και έντονα φρύδια και θέλετε να τα αποκτήσετε, τότε συνεχίστε να διαβάζετε. Σας έχουμε τα κατάλληλα tips για να πετύχετε μόνες σας τα τελειότερα και γεμάτα φρύδια.

Βρείτε το ιδανικό μολύβι φρυδιών

Τα gel με χρώμα, οι πομάδες και οι πούδρες φρυδιών δεν βοηθούν ιδιαίτερα σε αυτή τη περίπτωση. Βρείτε το κατάλληλο μολύβι φρυδιών με λεπτή μύτη, ώστε να μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε λεπτές γραμμές που να φαίνονται σαν φυσικές τρίχες των φρυδιών σας. Θα σας λύσει τα χέρια. 

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση

Οι αποχρώσεις φρυδιών με ψυχρούς υποτόνους ταιριάζουν ιδανικά σε όλα τα χρώματα μαλλιών χωρίς να φαίνονται ψεύτικες. Ειδικά αν τα φρύδια σας έχουν καστανές, γκρίζες και λευκές τρίχες, τότε οι ψυχροί υποτόνοι θα σας βολέψουν καλύτερα. Όσες έχετε σκούρα καστανά μαλλιά και μαύρα φρύδια, το ψυχρό καστανό είναι το κατάλληλο χρώμα για τα φρύδια σας. Αυτή την απόχρωση αναζητήστε λοιπόν, σε μολύβι φρυδιών.

Προετοιμάστε καλά την περιοχή

Αρχικά, χτενίστε φρύδια σας προς τα επάνω και μ’ ένα μικρό ψαλιδάκι κόψτε τις άκρες που περισσεύουν. Στη συνέχεια, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία προς τα κάτω. Επίσης, φροντίστε να εφαρμόσετε με μια μπατονέτα έναν προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών χωρίς έλαια στα φρύδια για να καθαριστεί πολύ καλά η περιοχή. Σκουπίστε καλά και με την άλλη άκρη της μπατονέτας και έχετε την τέλεια ματ βάση για την εφαρμογή προϊόντων μακιγιάζ.

Βρείτε το σχήμα των φρυδιών σας

Κοιτάξτε τα φρύδια σας στον καθρέφτη και τοποθετήστε ένα σημάδι στις δύο άκρες του καθενός. Έπειτα, βάλτε ένα σημάδι στις καμπύλες που θέλετε να έχουν τα φρύδια σας που μπορεί να είναι είτε ψηλότερα, είτε χαμηλότερα από το φυσικό σας σχήμα. Ουσιαστικά, με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε ένα χάρτη των φρυδιών σας, στον οποίο θα βασιστείτε στο επόμενο και τελευταίο βήμα που είναι ο σχεδιασμός τους.

Σχεδιάστε τα φρύδια σας

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε πολύ λεπτές γραμμές στην αρχή του φρυδιού σας, αλλά και στο πάνω μέρος, ώστε να μιμούνται τις φυσικές τρίχες. Χρησιμοποιείστε με απαλότητα το μολύβι για να μην βγουν έντονες. Επαναλάβετε την κίνηση αυτή μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και τέλος ανακατέψτε το προϊόν που τοποθετήσατε με ένα βουρτσάκι φρυδιών. Έτσι, πετυχαίνετε πολύ φυσικά, τέλεια αλλά και γεμάτα φρύδια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα