Εσείς, ξέρετε πώς να διατηρήσετε για περισσότερες ώρες στη θέση του το μολύβι ματιών;

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του μολυβιού ματιών είναι ότι δείχνει υπέροχο το πρωί, αλλά έχει την τάση να λιώνει και να ξεθωριάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να το αποφύγετε, όμως, «κλειδώνοντας» τη γραμμή του με σκιά, η οποία λειτουργεί κι ως ένα είδος primer! Δοκιμάστε το και θα μάς θυμηθείτε!

Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο με κλίση και περάστε μία στρώση σκουρόχρωμης σκιάς ακριβώς στη γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, ακολουθήσετε τη γραμμή της σκιάς που δημιουργήσατε με το μολύβι.

Είναι πολλές οι μικρές και υπέροχες συμβουλές για την τελειότερη χρήση του μολυβιού ματιών, το οποίο μπορεί από μόνο του να δώσει απίθανα makeup looks.

Το pencil eyeliner είναι must

Παρότι το υγρό μολύβι, κοινώς eyeliner δημιουργεί πιο έντονες γραμμές, είναι αρκετά δύσκολο να
αφαιρεθεί σε περίπτωση λάθους. Επομένως, το μολύβι είναι καλύτερη επιλογή για όσες είναι πρωτάρες στη δημιουργία έντασης στο βλέμμα. Και το σημαντικότερο εδώ είναι να βεβαιωθείτε πώς το έχετε ξύσει καλά, ώστε να έχετε περισσότερο έλεγχο και ακρίβεια κατά την εφαρμογή του.

Για ακόμη περισσότερα tips για να εφαρμόζετε το μολύβι ματιών like a pro (ακόμα και αν είστε αρχάρια) συνεχίστε το διάβασμα στο Beauty Diaries.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα