Εσείς χρησιμοποιείτε -σωστά- το ψαλιδάκι βλεφαρίδων;

Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων είναι από τα πιο παλιά εργαλεία μακιγιάζ κι ενώ παραμένει αναντικατάστατο μέσα στα χρόνια ίσως και να μη του δίνετε την πρέπουσα σημασία. Κι αυτό, είτε γιατί δεν ξέρετε να το χρησιμοποιείτε καλά και σωστά, είτε γιατί σας αγχώνει και μόνο η χρήση του. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το αποτέλεσμα που δίνει στις βλεφαρίδες είναι άμεσο και πάντα εντυπωσιακό!

Προτείνουμε να το προσθέσετε στην καθημερινότητά σας για να δείτε διαφορά στην ένταση του βλέμματος. Βοηθά στην επιμήκυνση των βλεφαρίδων, ενώ παράλληλα τους χαρίζει και μια υπέροχη καμπύλη προς τα πάνω. 

Πώς να διαλέξετε ψαλιδάκι βλεφαρίδων;

Όπως με κάθε προϊόν, έτσι και ορισμένα ψαλίδια βλεφαρίδων είναι καλύτερα από κάποια άλλα. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι το ψαλιδάκι που έχετε στην κατοχή σας έχει στη βάση του ένα λαστιχένιο προστατευτικό μαξιλαράκι. Όσο μεγαλύτερο και πιο μαλακό είναι το μαξιλάρι, τόσο το καλύτερο είναι, καθώς αυτό βοηθά στην προστασία των βλεφαρίδων από το σπάσιμο υπό πίεση, χαρίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία.

Ελέγξτε, επίσης, το κατά πόσο άνετα ανοίγει και κλείνει κατά τη χρήση του το ψαλιδάκι.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε χωρίς να έχετε βάψει τις βλεφαρίδες σας

Ένα συνηθισμένο λάθος είναι η εφαρμογή μάσκαρας πριν την χρήση του ψαλιδιού. Το ψαλιδάκι πρέπει να χρησιμοποιείται σε καθαρές βλεφαρίδες και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος είναι πώς αν φοράτε μάσκαρα εξ αρχής είναι πολύ πιθανόν να κολλήσουν οι βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι και έτσι η εμπειρία σας να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βήμα 2ο: Κοιτάξτε χαμηλά

Καθώς χρησιμοποιείτε το ψαλιδάκι κοιτάξτε χαμηλά, καθώς αν κοιτάτε στην ευθεία υπάρχει πιθανότητα να πιαστεί ελάχιστα το δέρμα σας.

Βεβαιωθείτε ότι οι βλεφαρίδες έχουν τοποθετηθεί σωστά και κλείστε απαλά προς τα κάτω. Ο στόχος εδώ είναι να πλησιάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Βήμα 3ο: Κρατήστε το για 5’’

Πατήστε το ψαλιδάκι καλά και μετρήστε 5 δευτερόλεπτα.

Βήμα 4ο: Εφαρμόστε τη μάσκαρα

Αφού έχετε “γυρίσει” τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι, εφαρμόστε την αγαπημένη σας μάσκαρα. Φροντίστε να ξεκινάτε πάντα από τη ρίζα των βλεφαρίδων, ως την άκρη. Τέλος χτενίστε τις μ’ ένα καθαρό βουρτσάκι για βλεφαρίδες, ούτως ώστε να απομακρύνετε οποιοδήποτε υπόλειμμα από μάσκαρα (για να αποφύγετε τους κόμπους).

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα