Εσάς ποιο είδος eyeliner σας ταιριάζει;
photo by instagram/misstiffanyma

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά eyeliners διαθέσιμα και με καθένα από αυτά να υπόσχεται, αλλά και να πετυχαίνει, διαφορετικά αποτελέσματα. Εσάς, ποιο σας ταιράζει περισσότερο; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Liquid eyeliner

Αυτό το υγρό eyeliner μοιάζει με μαρκαδόρο και έχει συνήθως μυτερή άκρη. Είναι πολύ πρακτικό για καθημερινή χρήση, αφού βοηθάει και την πιο αρχάρια να κάνει την πιο απλή γραμμή. Για να το εφαρμόσετε, σχεδιάστε το περίγραμμα πρώτα και μετά γεμίστε το εσωτερικό του. Ακολουθήστε ως οδηγό γι’ αυτό το eyeliner την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.

Pencil eyeliner

Το eyeliner σε μολύβι είναι το πιο δημοφιλές, καθώς το εφαρμόζετε χωρίς καμία δυσκολία και μπορείτε να πετύχετε από φυσικές γραμμές μέχρι πιο messy eye looks. Εφαρμόστε το στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Gel eyeliner

Τα πιο δραματικά eye looks επιβάλλουν gel eyeliner. Είναι για πιο περίτεχνα μακιγιάζ κι έχει πιο παχιά σύνθεση, που βοηθά να προσφέρει έντονο αποτέλεσμα. Εφαρμόστε το με ένα λεπτό πινέλο με γωνία, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία της γραμμής των βλεφαρίδων και πηγαίνοντας όλο και πιο κοντά στην εξωτερική  γωνία.

Πολύχρωμο eyeliner

Εδώ μιλάμε για το πιο δημιουργικό της παρέας των eyeliners. Δεν απαιτεί κάποια συγκεκριμένη τεχνική για να το εφαρμόσετε, απλώς μαζί του μπορείτε να δώσετε μια ζωηρή διάθεση στο eye look σας με πολλούς τρόπους. Επιπλέον, τα πολύχρωμα eyeliners κυκλοφορούν σε αρκετές μορφές, gel, liquid και pencil, οπότε επιλέξτε όποιο σας βολεύει περισσότερο για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα