Δοκιμάσαμε το hack με το concealer για μεγαλύτερα μάτια (και δουλεύει)!
Photo by Jim Flores

Το concealer είναι ένα προϊόν πασπαρτού σε κάθε συλλογή των καλλυντικών. Μπορεί να καλύψει σημάδια, να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας και να δώσει φως στρατηγικά σε διάφορα σημεία.

Ας μην παραλείψουμε βέβαια να αναφέρουμε και την πιο διάσημη και δημοφιλή χρήση του: Μπορεί να καλύψει τους μαύρους κύκλους!

Τελευταία, για το concealer κυκλοφορεί ένα hack στο διαδίκτυο το οποίο έχει γίνει viral σε όλες τις πλατφόρμες. Εννοείται φυσικά, πως δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε κι από εμάς και αφού μας κέντρισε το ενδιαφέρον το δοκιμάσαμε!

Σύμφωνα με το hack που είδαμε στο TikTok, υπάρχει τρόπος μόνο με τη χρήση ενός concealer, να κάνουμε τα μάτια μας να φαίνονται μεγαλύτερα, καλύπτοντας ταυτόχρονα και τους μαύρους κύκλους.

Το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου hack είναι η εφαρμογή και όχι το προϊόν. Έχει σημασία ο τρόπος που εφαρμόζεται το concealer, προκειμένου να δώσει το τέλειο και λαμπερό εφέ. Πρέπει να περαστεί λοιπόν στρατηγικά σε δύο σημεία.

Το πρώτο σημείο είναι κατακόρυφα από την εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι τη μέση της γέφυρας της μύτης, ενώ το δεύτερο είναι διαγώνια από τη μέση του κάτω βλεφάρου και διαγώνια προς τα έξω.

 

@lil_xxtra?Celeb MUA concealer trick‼️Wayne Goss technique #TikTokGGT #notaphoto #makeuphacks♬ Levitating (feat. DaBaby) – Dua Lipa

Οι στρατηγικές κινήσεις βοηθάνε σημαντικά στο να αναμιχθεί το concealer με το makeup στο υπόλοιπο πρόσωπο, ενώ έτσι κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και ανασηκωμένα (κάτι σαν lifting εφέ). Μετά από λίγη εξάσκηση, διαπιστώσαμε με μεγάλη μας έκπληξη πως το συγκεκριμένο hack δουλεύει, απλά θέλει λίγη υπομονή στο blending.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα