Μαίρη Συνατσάκη: Έβαψε τη ρίζα των μαλλιών της στο δρόμο έξω από το σπίτι του κομμωτή της

instagram@mairiboo

Όσα χρόνια χρόνια γνωρίζουμε τη Μαίρη Συνατσάκη, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως την χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία. Με έναν πρωτότυπο τρόπο λοιπόν αποφάσισε να βάψει και την ρίζα των μαλλιών της χθες Δευτέρα (04-05) που τελείωσε η καραντίνα.

Όπως εξήγησε και στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο κομμωτής της δεν διαθέτει κομμωτήριο και οι δυο τους θέλουν να ακολουθούν κατά γράμμα τους κανόνες του κράτους. Έτσι, αποφάσισαν να βάψουν τη ρίζα της Μαίρης Συνατσάκης στο δρόμο έξω από το σπίτι του κομμωτή της. Η Μαίρη μαγνητοσκόπησε τη διαδικασία και ανέβασε στο Instagram ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε “Τώρα ή Beaute!

Το ήθελα, το πήρα. ? Παιδιά ο @stefanos.vasilakis δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δυο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του, να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο… σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου. Κανονικότητα is overrated.”

View this post on Instagram

Το ήθελα, το πήρα. ? Παιδιά ο @stefanos.vasilakis δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δυο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του, να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο… σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου. Κανονικότητα is overrated.

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on