Το κυματιστό καρέ της Lena Headey

Μπορεί ως τηλεοπτική Cersei Lannister να διαθέτει πλούσια ξανθά μαλλιά, στην πραγματικότητα όμως, η Lena Headley είναι μια πανέμορφη μελαχρινή γυναίκα.

Στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου της αγαπημένης σειράς Game of Thrones, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα απόλυτα μοντέρνο καρέ το οποίο έδειχνε ιδιαίτερα φρέσκο και ενημερωμένο. Το χτένισμά της υπέγραφε ο hairstylist των celebrities, Mark Townsend, οο οποίος εμπνεύστηκε από την εντυπωσιακή μαύρη Jenny Packham τουαλέτα της ηθοποιού.

Για να δημιουργήσετε ένα παρόμοιο look με ωραία υφή και κυματισμούς, η διαδικασία είναι αρκετά απλή: Ξεκινήστε εφαρμόζοντας μια καλή ποσότητα ενός leave in προϊόντος για μπούκλες, μετά το λούσιμο, ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι από τη φύση τους κυματιστά. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσετε το συγκεκριμένο εφέ χωρίς όμως να τα κάνετε να φαίνονται βαριά ή άτονα.

Στη συνέχεια, για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε την χωρίστρα σας στο πλάι, όπως έκανε ο Mark στη Lena, πλέκοντας τη μια μεριά σε μια πλεξίδα που θα στερεώσετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ώστε να δημιουργήσετε ένα είδος σινιόν. Ψεκάστε με λακ για σταθερό κράτημα με μεγάλη διάρκεια και αν θέλετε, χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες από ξηρό λάδι προκειμένου να δώσετε μια extra λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!

Δείτε ακόμα:

H επόμενη γενιά λαδιών έρχεται από τη Redken

Ποιο είναι το αγαπημένο λάδι μαλλιών των stars;

Έβαλα πολύ λάδι μαλλιών, πρέπει να ξαναλουστώ;