Κι όμως, μπορείτε να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη με μόνο 22€

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε μία μόνο τάση ως τη μεγαλύτερη beauty εμμονή των τελευταίων χρόνων, αυτή θα ήταν σίγουρα τα ζουμερά, σαρκώδη χείλη. Celebrities, όπως η Kylie Jenner και η Bella Hadid, οφείλουν τις επιτυχημένες καριέρες τους εν μέρει στα χείλη τους, το μέγεθος των οποίων έχουν αυξήσει με fillers υαλουρονικού οξέως. Αν και δεν πρόκειται για μία «επέμβαση» η οποία είναι επίπονη ή μόνιμη, το να αυξήσετε το μέγεθος των χειλιών σας με αυτή τη μέθοδο απαιτεί σίγουρα αρκετά χρήματα.

Plumprageous Matte Lip, glamglowΠριν επισκεφτείτε έναν πλαστικό όμως, έχουμε να σας προτείνουμε μία πολύ πιο οικονομική λύση. Το Plumprageous Matte Lip της GlamGlow εφαρμόζεται ακριβώς όπως κάθε άλλο προϊόν για τα χείλη, αυξάνει άμεσα το μέγεθός τους και κοστίζει μόλις 22€.

Αυτή η θεραπεία, που εφαρμόζεται πριν από το κραγιόν, έχει τριπλή δράση γεμίσματος με φυτικά δραστικά συστατικά τα οποία δρουν άμεσα και παρέχουν βελτίωση μακροπρόθεσμα χάρη σε μια εξειδίκευση που βασίζεται σε ένα τριπεπτίδιο με σύμπλεγμα Pro-Lipid. Η πρωτοποριακή ματ σύνθεση προετοιμάζει τα χείλη και δημιουργεί μια βέλτιστη βάση για να εφαρμόσετε το χρώμα, το οποίο είναι λείο και μακράς διαρκείας με κάθε στρώση.

Διαβάστε επίσης:

Curly hair, don’t care: Δείτε τις celebrities που έχουν υιοθετήσει την τάση των πολύ σγουρών μαλλιών

Με αυτά τα προϊόντα καταφέρνει να διατηρεί τα δόντια της κατάλευκα η Μαρία Ηλιάκη

Βγάζετε πανάδες σαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου; Ορίστε πώς θα τις εξαφανίσετε

Survivor: Στηρίζουμε τις διάσημες (και) επειδή είναι πάντα καλοχτενισμένες

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram