Κάθε look της Lizzo είναι ανατρεπτικό και πολύχρωμο

photo by instagram.com/lizzobeeating/

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Lizzo έβαψε τα φρύδια της ξανθά και έγινε το κύριο θέμα συζήτησης. Τώρα όμως  επέστρεψε με ένα νέο χρώμα, σούπερ καλοκαιρινό και έντονο. Ιδού λοιπόν, τα μωβ φρύδια της Lizzo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Στις 14 Ιουλίου, η τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μερικές selfies με το καινούργιο της look με εμφανείς τις μωβ και ροζ αποχρώσεις στα φρύδια της. Εκ πρώτης όψεως φαίνονται εντελώς μωβ, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, υπάρχουν ανοιχτά ροζ στοιχεία.

Ο makeup artist Alexx Mayo, που φρόντισε και τα φρύδια της, ανέβασε επίσης στο λογαριασμό του φωτογραφίες που απαθανάτιζαν τα φρεσκοβαμμένα φρύδια της τραγουδίστριας, αλλά και το έντονο graphic eyeliner, τις γεμάτες βλεφαρίδες και τα μακριά νύχια.

Τα νύχια σίγουρα τράβηξαν εξίσου την προσοχή και η nail artist Eri Ishizu, που τα επιμελήθηκε, φρόντισε να δώσει μια κοντινή εικόνα του αποτελέσματος μέσω του instagram της. Έτσι, παρατηρήσαμε όλα τα μικρά στρας και τα περίτεχνα σχέδια, που ξέρει η Lizzo να τα υποστηρίζει όπως πάντα.

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο της look; Καλοκαιρινό, ανατρεπτικό ή απλά Lizzo;