Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το μανικιούρ που αναδεικνύει στο έπακρο το μαύρισμα

Μπορεί σε λίγες μέρες να υποδεχόμαστε επίσημα τον Σεπτέμβριο (wake us up when September ends), αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να μπούμε άμεσα σε φθινοπωρινό mood. Το καλοκαίρι στην χώρα μας διαρκεί πολύ περισσότερο, οπότε συνεχίστε άφοβα να «φοράτε» το καλοκαιρινό σας στιλ από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Όσον αφορά σε αυτά τα τελευταία μάλιστα, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε όσο προλαβαίνετε ακόμα τα έντονα, «ζωντανά» χρώματα των βερνικιών.

Η θάλασσα, οι βόλτες στο νησί, ο ήλιος, τα σορτσάκια και τα σανδάλια απαιτούν προσεγμένα άκρα και νύχια βαμμένα σε έντονα χρώματα. Η Κατερίνα Καινούργιου το γνωρίζει καλά, για αυτό φρόντισε να επισκεφθεί ενδιάμεσα από τις εξορμήσεις της το studio Νύχι-Νύχι στη Νέα Ερυθραία.

Capture

Το βερνίκι που επέλεξε για τα νύχια των χεριών της έχει μία έντονη πορτοκαλί απόχρωση, η οποία είναι ιδανική αν έχετε αποκτήσει ήδη μαύρισμα από τον ήλιο. Η αντίθεση που θα κάνει αυτό το χρώμα με την επιδερμίδα είναι απίστευτα εντυπωσιακή, ενώ αποκλείεται να μην σας φτιάξει το κέφι όταν το κοιτάτε. Εσείς ποιο χρώμα προτιμάτε το καλοκαίρι;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram