Κάντε το πρόσωπό σας καμβά και εκφραστείτε με τη νέα σειρά μακιγιάζ, mark.

Το πρόσωπό μας μάς ανήκει, είναι ο δικός μας καμβάς και το μακιγιάζ είναι ο πιο εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος να τον εξερευνήσουμε και να το αναδείξουμε.

Υπάρχουν βέβαια αυτές οι μέρες που όλες νιώθουμε χάλια και συνήθως, για να μας κάνουμε να νιώσουμε καλύτερα, ντυνόμαστε και βαφόμαστε όμορφα. Η δύναμη του μακιγιάζ είναι ευρέως γνωστή, αφού με μία μόνο διαδικτυακή βόλτα μπορούμε να βρούμε χιλιάδες άρθρα με celebrities που δείχνουν αγνώριστες όταν είναι βαμμένες.

Φυσικά, αυτή η αρνητική χροιά που έχει αποδοθεί στο μακιγιάζ είναι λανθασμένη. Το makeup λειτουργεί ακριβώς όπως το στιλ ντυσίματός μας: μπορεί να εκφράσει το γούστο, τις προτιμήσεις, αλλά και τη διάθεσή μας. Από φυσικό και μίνιμαλ, μέχρι έντονο και glamorous, κάθε μακιγιάζ επικοινωνεί μία διαφορετική μας πλευρά μας, γεγονός που μπορεί να αποκαλύψει τον χαρακτήρα μας πριν καν ανοίξουμε το στόμα μας.

avon mark

Εκτός από αυτό βέβαια, το makeup είναι ένα παιχνίδι: τα χρώματα, τα σχήματα, οι τεχνικές και οι υφές, όλα μαζί κρύβουν άπειρους συνδυασμούς στο αποτέλεσμα. Τη μία μέρα δεν έχετε πολύ διάθεση; Το smokey eye είναι η λύση. Νιώθετε τολμηρές; Το κόκκινο κραγιόν είναι μονόδρομος. Χρειάζεστε λίγη βοήθεια; Θα βρείτε έμπνευση στο blog της Avon και τα εργαλεία σας δεν θα είναι άλλα από τη νέα συλλογή της Avon, Mark.

Avon_Mark

Θα εντυπωσιαστείτε από τη μεγάλη γκάμα από καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές που σας δίνουν  απεριόριστες δυνατότητες να δημιουργήσετε τα δικά σας αριστουργήματα. Στη σειρά θα βρείτε προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια, καινοτόμες υφές, χρώματα υψηλής χρωστικής έντασης και εργαλεία ακριβείας. Εμείς λατρέψαμε την μοβ απόχρωση από το Vibrant Liquid Lip Matt, που έβγαλε στην επιφάνεια την fan πλευρά μας. Με λίγα λόγια, όποια κι αν είναι η διάθεσή σας, θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στη σειρά Mark.