Βρήκαμε τα δύο σκυλάκια της διαφήμισης του ΙΚΕΑ στην πραγματική τους ζωή

Κανονικά θα έπρεπε να σας τις συστήσουμε, αλλά τις γνωρίζετε όλοι από την πιο πρόσφατη διαφήμιση της ΙΚΕΑ, που έκανε τις καρδιές μας να χτυπήσουν λίγο πιο γρήγορα, μας έκανε να δακρύσουμε, αλλά ευτυχώς είχε happy end.

Οπότε να σας πούμε απλά τα ονόματά τους: είναι η Venus και η Karma, δύο αξιαγάπητα border collies, που υπηρέτησαν άψογα τον ρόλο τους, αφού έκαναν κάτι που ξέρουν καλά, να αγαπάνε η μία την άλλη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=sTuZfejD2Fc

Και αυτό γιατί οι δύο σκυλίτσες είναι αχώριστες φίλες και στην πραγματική ζωή και παίζουν όλη μέρα μαζί.

Το συγκινητικό «παρασκήνιο», πίσω από το πιο συγκινητικό διαφημιστικό των τελευταίων χρόνων, έγινε γνωστό μέσα από τη σελίδα που διατηρούν στο Facebook οι κτηνίατροι Ειρήνη Μαυράκη, Μελπομένη Ταγγαλίδη και Δημήτρης Ματράλης, Vets4Life.

Είναι οι ίδιοι αφοσιωμένοι επαγγελματίες που πέρσι στις φονικές πυρκαγιές σε Μάτι και Κινέττα, έδιναν τον δικό τους αγώνα, προσπαθώντας νυχθημέρον να περιθάλψουν ζώα, τα οποία κινδύνευσαν σοβαρά από την πύρινη λαίλαπα.

Τότε δεν είχαν πάψει στιγμή να συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα για όσα ζωάκια κατέφθαναν με σοβαρά εγκαύματα, αλλά και να αναρτούν ανακοινώσεις για να βρουν ξανά τους ανθρώπους τους ή έστω ένα νέο σπίτι για να τα φροντίσει.

https://www.facebook.com/irenevet0030/photos/a.146255099045094/687958891541376/?type=3

Αυτή τη φορά, όμως, όπως με τρυφερότητα έγραψαν ότι δέχονται αυτόγραφα (και δικαίως) για τις δύο πρωταγωνίστριες της πιο δυνατής διαφήμισης των τελευταίων χρόνων, η οποία ας σημειώσουμε ότι είναι ελληνική και δημιουργήθηκε με απολύτως κινηματογραφικούς όρους.

https://www.facebook.com/irenevet0030/photos/a.159516881052249/954754758195120/?type=3

Μάθετε περισσότερα για τους Vets4Life εδώ και εδώ 

Πηγή: Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα