Τσάι: Η συχνή κατανάλωση μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη κατά 17%

Η συχνή κατανάλωση μαύρου ή πράσινου τσαγιού – τουλάχιστον τέσσερα φλιτζάνια τη μέρα – συνδέεται με 17% μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 μέσα στην επόμενη δεκαετία, δείχνει μια νέα μεγάλη κινεζική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη – συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση 19 ερευνών από οκτώ χώρες (Κίνα, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Βρετανία, Ολλανδία, Γαλλία, Φινλανδία, Σιγκαπούρη) με … Συνεχίστε να διαβάζετε το Τσάι: Η συχνή κατανάλωση μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη κατά 17%.