Search
Close this search box.
Τονοσαλάτα

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το λεμόνι, το αγριοράπανο, τον τόνο, αλάτι, πιπέρι, την κόκκινη πιπεριά, το λάχανο. Aνακατεύουμε καλά και προσθέτουμε την μαγιονέζα. Food Tips: Το σερβίρουμε με αραβικές πιτούλες ή τορτίγια ή σε μεγάλο μπολ με κράκερ.

ΥΛΙΚΑ:

1 τόνο κονσέρβα
4 ποτήρια ψιλοκομμένο λάχανο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι και λευκό πιπέρι
4 κσ ελαιόλαδο
2 κσ Χυμό από λεμόνι
3 κουταλιές της σούπας αγριοράπανα horseradish
250γρ – 300γρ μαγιονέζα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα