Το αγαπημένο All About History, ο Batman και άλλες μεγάλες προσφορές στο “Έθνος της Κυριακής”

Μεγάλες προσφορές στο Έθνος της Κυριακής:

Α) To κόμικ BATMAN “Ο θάνατος της οικογένειας” μέρος Β

Β) Το All About History

Γ) το People και

Δ) το TV ΕΘΝΟΣ

Το νέο τεύχος του All About History με εξώφυλλο τον Βρετανό ναύαρχο Οράτιο Νέλσον την μοιραία νίκη του στη ναυμαχία του Τραφάλγαρ. Μαζί, οδοιπορικό στα Σεπτεμβριανά 1955, αφιέρωμα στη Μάχη του Μαραθώνα, οι περιπέτειες του Μάρκο Πόλο, η πολυτάραχη Δημοκρατία της Βαϊμάρης και η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Ο Batman γίνεται 80 ετών και το Εθνος της Κυριακής συμμετέχει στους παγκόσμιους εορτασμούς με το δεύτερο μέρος της επικής περιπέτειας “Ο θάνατος της οικογένειας”.
Ο Τζόκερ επιστρέφει στη Γκόθαμ Σίτυ και εξαπολύει την πιο μοχθηρή επίθεσή του σε όσους αγαπάει ο Μπατμαν. Θα μπορέσει να τον σταματήσει ο Σκοτεινός Ιππότης;

Μαζί, όπως κάθε Κυριακή

 

  • Tο PEOPLE με εξώφυλλο την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Happy Day, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξομολογείται τον λόγο που η φετινή σεζόν είναι πολύ σημαντική για εκείνη, μιλάει για τις αλλαγές στην εκπομπή, αποκαλύπτει τις άγνωστες μέχρι σήμερα τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και μοιράζεται με το People τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που ζει μόλις σβήσουν οι κάμερες.
  • To TV ΕΘΝΟΣ με συνεντεύξεις, παρασκήνια και όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα