Τα μυστικά της Sarah Jessica Parker για ένα τέλειο κορμί

Το σώμα της είναι το απωθημένο όλων των γυναικών, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη, μέσα από το all time classic σίριαλ, Sex and The City, μέχρι και σήμερα που κυκλοφορεί, φορώντας ρούχα των αγαπημένων της σχεδιαστών μόδας.

Τι κάνει όμως η Sarah Jessica Parker για να παραμένει όλα αυτά τα χρόνια σε φόρμα;

Η γυμναστική δεν είναι το καλύτερό της. Παρόλα αυτά ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του personal trainer της.

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Κάνω γυμναστική κάθε μέρα, Yoga δύο φορές την εβδομάδα και εξασκούμαι στους κρίκους στην ενόργανη. Όσο κι αν δεν μου αρέσει η γυμναστική, με κάνει να αισθάνομαι ωραία, σε φόρμα και υγιής. Όταν είσαι πολύ νέα, σίγουρα δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, μια και κάθε μέρα ξυπνάς και είσαι σε τέλεια ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Τώρα όμως που έχω μεγαλώσει, χρειάζεται να κάνω περισσότερα για το σώμα μου, γιατί πραγματικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία και χωρίς προσπάθεια».

Παράλληλα η ίδια περπατάει πάρα πολύ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα παιδιά της -σίγουρα έχετε δει ανάλογες φωτογραφίες της από παπαράτσι, τόσο στα blogs, όσο και στα περιοδικά- ενώ προτιμάει να ανεβαίνει πάντα τις σκάλες και ποτέ να μην περιμένει το ασανσέρ.

Διαβάστε εδώ: Julia Roberts: Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα