Συλλεκτικό all about History, Hulk μέρος Γ’ και People στο Εθνος της Κυριακής (15/12)

Μη χάσετε το Έθνος της Κυριακής (15/12), που κυκλοφορεί με τρεις εξαιρετικές προσφορές για τους αναγνώστες του.

All about History

Μάζι με το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ το συλλεκτικό τεύχος του ALL ABOUT HISTORY με τις μεγάλες μάχες που καθόρισαν την εξέλιξη της ιστορίας.
Από την εποποιία των Περσικών Πολέμων, τον κόσμο των Ιπποτών και τους Βίκινγκς έως τους Ναπολεόντειους Πολέμους, τον Αμερικανικό εμφύλιο και την Επανάσταση του 1821. Ανακαλύψτε τον κομβικό ρόλο της έκβασης κάθε μάχης στο ιστορικό γίγνεσθαι.

Hulk

Μαζί, το τελευταίο μέρος της ιστορίας του HULK: Καταιγίδα. Ο πράσινος ήρωας με την υπερφυσική δύναμη επιστρέφει από τα βάθη του ωκεανού και διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του!

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών #77-78 από το Incredible Hulk. Κείμενο από τον Peter David (Captain Marvel) και σχέδιο από τους Lee Weeks (Wolverine/Punisher) και Jae Lee (Hulk/Thing: Hard Knocks)

Ακόμα, όπως κάθε Κυριακή:

Το PEOPLE με εξώφυλλο την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Η ηθοποιός περιγράφει τη συναρπαστική διαδρομή από το καφενείο του πατέρα της στο θεατρικό σανίδι, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και εξηγεί γιατί είναι επιφυλακτική με την τηλεόραση.

Και τo TV ΕΘΝΟΣ με συνεντεύξεις, παρασκήνια και όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα