Search
Close this search box.
Σιρόπι σοκολάτας

1. Σε ένα κατσαρόλακι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει.

2. Προσθέτουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

3. Μολις λιώσει η σοκολάτα αποσύρουμε από τη φωτιά.

ΥΛΙΚΑ:

250 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. ζάχαρη
50 γρ. βούτυρο
125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (λεπτοκομμένη)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα