Συνταγή: Η γεμιστή γαλοπούλα της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη εκτός από μια υπέροχη τηλεοπτική παρουσία, είναι και μια καταπληκτική μαγείρισσα.

Γι’ αυτό και μοιράστηκε με τους αγαπημένους ηλεκτρονικούς της φίλους, στην σελίδα της, mariailiaki.gr, τη συνταγή της για τη γέμιση της γαλοπούλας.

Η ίδια έγραψε πως την έχει κάνει πολλές φορές και οι καλεσμένοι της έχουν ενθουσιαστεί.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

-Μισό κιλό κιμά

-1 πακέτο κουκουνάρια καθαρισμένα

– 1 πακέτο κάστανα έτοιμα προβρασμένα

– 1 ποτήρι του κρασιού μαύρες σταφίδες

– 3 κομμάτια μπέικον ψιλοκομμένα

– 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

– 50 γραμμάρια βούτυρο

– 1 ποτήρι λευκό κρασί

– 1 κύβο λαχανικών

Αλάτι, πιπέρι

Πως θα την φτιάξετε: 

Σε ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίστε τον κιμά με τα κρεμμύδια για 10 λεπτά. Προσθέστε το μπέικον και ανακατέψτε τα καλά και αφήστε τα στη φωτιά για άλλα λεπτά. Σβήστε με το κρασί.

Διαβάστε εδώ: Συνταγή για μελομακάρονα με λίγες θερμίδες

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα