Σετ τσαγιού με την υπογραφή του Tom Dixon

Η φράση «κάθε εμπόδιο για καλό» βρίσκει ιδανική απήχηση στην περίπτωση του Tom Dixon, η καριέρα στο design του οποίου ξεκίνησε όταν ένα ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του τον άφησε με ένα σπασμένο πόδι, μακριά από τις δραστηριότητές του, και μπροστά από τη κατεστραμμένη του μηχανή, την οποία προσπαθούσε να επισκευάσει μόνος του. Πειραματιζόμενος με τη συγκόλληση μετάλλων, άρχισε στην πορεία να κατασκευάζει έπιπλα και κομμάτια, τα οποία σήμερα έχουν οδηγήσει τον αυτοδίδακτο σχεδιαστή στις μεγαλύτερες design εκθέσεις του κόσμου, με τα έργα του να αποσπούν διθυραμβικά σχόλια.

Στις τελευταίες συλλογές του Tom Dixon συναντήσαμε αυτό το σετ τσαγιού από ορείχαλκο, το οποίο αποτελείται από έξι κομμάτια (δίσκος, κανάτα, τσαγιέρα, μπολ με κουταλάκι για ζάχαρη, γαλατιέρα, θήκη για τσάι) και φέρνει στο τραπέζι έναν ‘70s αέρα, ιδωμένο μέσα από το σύγχρονο πρίσμα του Βρετανού designer.

Σετ Τσαγιού από ορείχαλκο, Tom Dixon. Τιμή κατόπιν παραγγελίας, Box Architects. Τηλ: 210 7248600. www.boxarchitects.gr, www.tomdixon.net

Διαβάστε επίσης: Orgatrend: Οργανώνοντας με στυλ τα συρτάρια της κουζίνας μας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα