Search
Close this search box.
Σαλάτα με μαύρες φακές και αβοκάντο

1. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ, περιχύνουμε με την σάλτσα την οποία έχουμε χτυπήσει προηγουμένως ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Tip: Είναι πολύ σημαντικό τα λαχανικά μας να είναι κρύα (στο ψυγείο) και στεγνά.

ΥΛΙΚΑ:

2 φλιτζ. μαύρες φακές (βρασμένες και σουρωμένες)
2 φλιτζ. ψιλοκομμένο μαρούλι 
1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια 
1 φλιτζ. ψιλοκομμένο ραντίτσιο 
Σάλτσα: 6-8 κ.σ. ελαιόλαδο 
ξύσμα και χυμό από ένα λάιμ 
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon 
1/2 κ.γ. ροζ αλάτι Ιμαλαΐων 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα