1. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες και το τσιγαρίζουμε σε λίγο καλαμποκέλαιο.
2. Σε ένα μπολ έχουμε χτυπήσει πολύ καλά το ελαιόλαδο, το λάιμ, αλάτι-πιπέρι και το μέλι μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
3. Σβήνουμε το ψαρονέφρι με αυτή τη σάλτσα, προσθέτουμε τα 2 κλωνάρια θυμάρι, τα ανακατεύουμε καλά και τα σερβίρουμε.
ΥΛΙΚΑ:
1 κομμάτι ψαρονέφρι 600-800 γρ.
1/4 φλ. μέλι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
χυμό από 2 λάιμ
2 κλωνάρια θυμάρι
αλάτι – πιπέρι.