1. Σε ένα μίξερ χτυπάμε – για 4-5 λεπτά – τα αυγά, τους κρόκους, τη ζάχαρη και τη βανίλια.
2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και μετά το σιρόπι βύσσινο.
3. Προσθέτουμε τα κομματάκια βύσσινο και ανακατεύουμε καλά.
4. Μόλις τα υλικά μας ενωθούν, προσθέτουμε τη σαντιγί.
5. Βάζουμε το μείγμα μας σε μια φόρμα της αρεσκείας μας και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6-8 ώρες, ανάλογα με τη θερμοκρασία του ψυγείου μας.
ΥΛΙΚΑ:
3 κρόκους αυγών
3 κουτ. σ. ζάχαρη
2 κουτ. γλ. υγρή (ή σκόνη) βανίλια
1/2 φλυτζ. γάλα ζαχαρούχο
1 φλυτζ. βυσσινάδα ( σιρόπι )
300γρ. βύσσινα (κομμένα στο μίξερ)
700 ml κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε σαντιγί)