Όταν η Meghan και ο Harry απέρριψαν τον Jamie Oliver

Όταν η Meghan και ο Harry απέρριψαν τον Jamie Oliver

Τι και αν ο Jamie Oliver είναι από τους πιο διάσημους σεφ σε όλο τον κόσμο; Το πριγκιπικό ζεύγος της Μ. Βρετανίας δεν συζήτησε καν την πιθανότητα να είναι αυτός ο σεφ του γάμου τους, ακόμη και αν επρόκειτο να το κάνει δωρεάν!

Ο ίδιος ο Jamie Oliver έκανε πρόσφατα αυτή την αποκάλυψη και μάλιστα on camera. Για την ακρίβεια, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ο γνωστός σεφ ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Sunday Brunch» του βρετανικού δικτύου Channel 4, όπου είπε ότι το πριγκιπικό ζεύγος τον σνόμπαρε όταν οργάνωναν το γάμο τους.

jamie-oliver

Όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε στείλει επιστολή προς το πριγκιπικό ζεύγος όπου προσφέρθηκε να αναλάβει το μενού για το γάμο τους, λέγοντας ότι θα έφερνε τους καλύτερους Βρετανούς και Αμερικανούς σεφ. Ωστόσο, ανέφερε ότι δεν έλαβε καν απάντηση. Σε ερώτηση του παρουσιαστή δε, μήπως ο λόγος που απορρίφθηκε ήταν το κόστος, ο Oliver είπε ότι θα το έκανε δωρεάν.

Για τον Jamie Oliver ο λόγος που το παλάτι τον απέρριψε είναι ότι πιθανότατα οι σεφ με τους οποίους συνεργάζεται ήταν πολύ αντισυμβατικοί για τα δεδομένα του πρωτοκόλλου.

Πάντως ο γνωστός σεφ πρέπει να θέλει πάρα πολύ να μαγειρέψει για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Ποιος ξεχνάει άλλωστε, ότι όταν γεννήθηκε το τρίτο παιδί του William και της Kate, είχε σπεύσει να ετοιμάσει μία τούρτα προς τιμήν του;

Πηγή: Olivemagazine

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα