Search
Close this search box.
Ντάκος

1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις κομμένες σε κύβο ντομάτες και τις περιχύνουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη και ανακατεύουμε καλά.

2. Σε ένα πιάτο τοποθετούμε το παξιμάδι και του ρίχνουμε μια κουταλιά σ. νερό.

3. Προσθέτουμε από πάνω τη μισή ποσότητα ντομάτας και το ζουμί που έχει αφήσει.

4. Στην κορυφή τοποθετούμε τη φέτα, το φρέσκο βασιλικό.

5. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και επαναλαμβάνουμε με το δεύτερο ντάκο.

Οδηγία: για μια μεγάλη παρέα, υπολογίζουμε ένα ντάκο για τον καθένα!

ΥΛΙΚΑ:

2 κρητικά παξιμάδια
2 ώριμες ντομάτες
100γρ. φέτα
1 κουτ. γλ. ρίγανη
1 κουτ. γλ. χονδρό αλάτι
4 κουτ. σ. ελαιόλαδο
λίγα φρέσκα φύλλα βασιλικού

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα