Search
Close this search box.
NESPRESSO hot chocolate with chili

Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε μια κατσαρόλα, ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να βράσουν, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε 10′ στην άκρη πριν σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

2 φλιτζάνια γάλα
50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
1 πιπεριά chili (κομμένη στη μέση)
1 κ.γ. chili σε πούδρα
3 κ.σ. κακάο
4 κ.σ. καστανή ζάχαρη
4 κάψουλες Εκλεκτής Ποικιλίας Nespresso Apple Crumble (4×40 ml)
2 κ.σ. κορν φλάουρ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα