Search
Close this search box.
Mousse φράουλα

1. Χτυπάμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Ταυτόχρονα, λιώνουμε στο μίξερ τις παγωμένες φράουλες.

2. Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα από το πολτό και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί. Μόλις πάει να βράσει, ρίχνουμε το περιεχόμενο από το φακελάκι του ζελέ φράουλας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μείγμα αυτό, στον υπόλοιπο κρύο πολτό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε πολύ καλά.

4. Μόλις γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα, η mousse μας είναι έτοιμη! Τη βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες!

5. Η συνταγή αυτή σερβίρεται πολύ κρύα!

Tip: Μπορούμε να τη σερβίρουμε σε ένα μεγάλο μπολ ή σε πολλά μικρά μπολάκια.

 

ΥΛΙΚΑ:

500 γρ. κρέμα γάλακτος
500 γρ. φράουλες (κατεψυγμένες)
1 φακελάκι ζελέ φράουλας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα