1. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρέας με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να ψηθούν με σκεπασμένο το καπάκι για 5 λεπτά.
2. Ενδιάμεσα, ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν.
3. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, το βασιλικό και το αλάτι.
4. Προσθέτουμε 2 φλ. νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 1 – 1,5 ώρα. 10 λεπτά πριν σβήσουμε την φωτιά προσθέτουμε τα κομμένα μανιτάρια.
Tips:
Σερβίρετε ιδανικά με πουρέ πατάτες, ρύζι μπασμάτι ή πιλάφι.
ΥΛΙΚΑ:
1.200 γρ. μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε ροδέλες
1/4 φλ. ελαιόλαδο
4 κρεμμύδια κομμένα σε λωρίδες
3 κ.σ. πολτό ντομάτας
4 κ.σ. ξερό βασιλικό
αλάτι
500 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 φλ. χλιαρό νερό