Search
Close this search box.
Μοσχάρι με βασιλικό και μανιτάρια

1. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρέας με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να ψηθούν με σκεπασμένο το καπάκι για 5 λεπτά.

2. Ενδιάμεσα, ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν.

3. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, το βασιλικό και το αλάτι.

4. Προσθέτουμε 2 φλ. νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 1 – 1,5 ώρα.  10 λεπτά πριν σβήσουμε την φωτιά προσθέτουμε τα κομμένα μανιτάρια.

Tips:
Σερβίρετε ιδανικά με πουρέ πατάτες, ρύζι μπασμάτι ή πιλάφι.

ΥΛΙΚΑ:

1.200 γρ. μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε ροδέλες
1/4 φλ. ελαιόλαδο
4 κρεμμύδια κομμένα σε λωρίδες
3 κ.σ. πολτό ντομάτας
4 κ.σ. ξερό βασιλικό
αλάτι
500 γρ. φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 φλ. χλιαρό νερό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα