Μοσχάρι κοκκινιστό

1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μοσχάρι και το τσιγαρίζουμε με το ελαιόλαδο και μόλις ροδίσει προσθέτουμε τα τριμμένα κρεμμύδια και σκεπάζουμε με το καπάκι για 2-3 λεπτά.

2. Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί και ανακατεύουμε για 2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί.

3. Στη συνέχεια, βάζουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, δάφνη, μπαχάρι, το νερό και σκεπάζουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει για 1 με 1,5 ώρα με κλειστό το καπάκι.

Tips:
Σερβίρουμε το φαγητό πάνω από μακαρόνια χοντρά ή με οποιοδήποτε ζυμαρικό θελήσετε.

ΥΛΙΚΑ:

1/4 φλ. ελαιόλαδο
1,5 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
μισό ποτήρι κόκκινο κρασί
700 ml. χυμό ντομάτας ή 1,5 κιλό φρέσκια ντομάτα
αλάτι – πιπέρι
6 φύλλα δάφνης
1 κ.γ. μπαχάρι.
3 φλ. νερό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα