1. Αλευρώνουμε το κρέας μας. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρέας.
Τσιγαρίζουμε για 4 λεπτά. Στη συνέχεια σβήνουμε με το κόκκινο κρασί.
2.Μόλις εξατμιστεί λίγο, προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, την σκελίδα σκόρδου και το νερό.
3. Σιγοβράζουμε για 1-1,5 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
4. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρότα, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 10 λεπτά.
Tips:
Το φαγητό αυτό σερβίρεται ιδανικά με πουρέ πατάτας.
ΥΛΙΚΑ:
1,5 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
2 κ.σ. αλεύρι
1/4 ελαιόλαδο
1,5 φλ. κόκκινο κρασί
1 κ.σ. πολτό ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
4 καρότα κομμένα σε μικρά στικ
500 γρ. πολύ μικρά κρεμμύδια (κατεψυγμένα)
500 γρ. μανιτάρια στρογγυλά μικρά
500 ml. νερό ή ζωμό κοτόπουλου