Search
Close this search box.
Μανούρι με σουσάμι και chutney μήλου

1. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε το αυγό και βουτάμε μέσα τη φέτα μανούρι, έτσι ώστε το αυγό να πάει παντού.

2. Μετά βουτάμε το μανούρι σε ένα πιάτο που έχουμε τοποθετήσει το σουσάμι και στη συνέχεια τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

3. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τις άλλες δύο φέτες.

Για το chutney μήλου

1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε.

2. Σκεπάζουμε το σκεύος και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και να λιώσει το μήλο (περίπου 25-30 λεπτά).

 

ΥΛΙΚΑ:

3 φέτες μανούρι
1 αυγό
100 γραμμ. σουσάμι
Λίγο καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
Για το chutney μήλου 4 κόκκινα μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κυβάκια
½ φλιτζάνι νέκταρ ροδάκινο
(χυμό)
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
4 κ.σ. μπαλσάμικο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. ζάχαρη
½ κ.σ. αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα