Κim Kardashian: Έχει τον πιο “cool” νιπτήρα στο μπάνιο της και τα σχόλια στο Instagram το αποδεικνύουν

H Kim Kardashian έκανε μια μικρή ξενάγηση μέσα από το Instagram της στην πολυτελή τουαλέτα του σπιτιού όπου μένει με τον Kanye West και τα παιδιά τους και φυσικά οι fans της δεν την άφησαν ασχολίαστη. Μάλιστα, οι περισσότεροι έσπευσαν να την ρωτήσουν για την βρύση του μπάνιου που δεν είχε νιπτήρα και κατά πόσο είναι λειτουργικός.

 

 

 

 

«Εφόσον όλοι είναι μπερδεμένοι σχετικά με τους νιπτήρες μας, σκέφτηκα να σας ξεναγήσω στις τουαλέτες μας» αναφέρει η Kim. Όπως εξήγησε, οι νιπτήρες δημιουργήθηκαν από τον Kanye,  τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Axel Vervoordt και τον αρχιτέκτονα Claudio Silvestrin: «Ο Claudio ήταν εκείνος που σκέφτηκε ότι ο νιπτήρας θα έπρεπε να είναι διαχωρισμένος από τον τοίχο. Πιστευάμε ότι με αυτό τον τρόπο θα ήταν πιο cool».

Αρχικά, είχαν δημιουργήσει οχτώ σχέδια πριν αποφασίσουν ποια θα βάλουν στην τουαλέτα τους, ώστε να δουν πως λειτουργούν. Η συγκεκριμένη βρύση επειδή δεν έχει νιπτήρα μοιάζει δυσλειτουργική, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος για να φεύγει το νερό, στην πραγματικότητα όμως η επιφάνεια του νιπτήρα έχει τέτοια κλίση που το νερό πέφτει κατευθείαν σε ένα μικρό σιφόνι που βρίσκεται στον πάγκο του μπάνιου.

Δείτε τον νιπτήρα που προκάλεσε τόσα σχόλια στα social media:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα