Search
Close this search box.
Καρδιά μαρουλιού με αχλάδι και ροκφόρ

1. Κόβουμε το μαρούλι μας σε μεγάλες φέτες και του προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

2. Περιχύνουμε με τη σάλτσα πριν σερβίρουμε.

Τips: Μπορούμε να βάλουμε και μία κουτ. γλ. ζάχαρη στη σάλτσα μας. Tαιριάζει πολύ με το αχλάδι!

ΥΛΙΚΑ:


1 καρδιά μαρουλιού
1 αχλάδι
2 κουτ. σ. κουκουνάρι
50 γρ. ροκφορ
Για την σάλτσα 6 κουτ. σ. ελαιόλαδο
3 κουτ. σ. λεμόνι
αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα