Search
Close this search box.
Frozen yogurt με βατόμουρα

1. Σε ένα multi λιώνουμε τα βατόμουρα και τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με τη ζάχαρη.

2. Tα ζεσταίνουμε λίγο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

3. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι.

4. Το βάζουμε σε φόρμες και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.

ΥΛΙΚΑ:

1 ½ φλυτζάνι κατεψυγμένα βατόμουρα
1/3 του φλυτζανιού ζάχαρη
2 φλυτζάνια γιαούρτι στραγγιστό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα